Over Ons

Funeral Cars is een veelzijdig rouwauto bedrijf. Een bedrijf met verstand van rouwauto's. Ons autobedrijf kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, korte lijnen, goede service en onze gunstige tarieven, zowel in de werkplaats als in de verkoop. Ons bedrijf heeft een diversiteit aan autos staan. Van rouwautos tot aan overbrengautos, wij hebben ze. Zit er niet bij wat u zoekt? Geen probleem. Wij gaan graag voor u op zoek en vinden de auto die u wenst. Onze dienstverlening bestaat uit o.a. verkoop, inkoop, Inrichtingen/inbouw, optimalisatie, klein onderhoud en ga zo maar door.

Al vele jaren houden wij ons bezig met de verkoop van rouwauto's en de daarbij behorende services. Wij zijn gespecialiseerd in Cadillac en Lincoln. Onderscheidende auto's met klasse! Daarnaast staan wij bekend om ons unieke inrichting en inbouw concept. Speciaal voor u op maat gemaakt!

Funeral Cars helpt u graag op alle fronten. Waar u uw nieuwe rouwauto ook koopt, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij kennen de weg als geen ander en dat laten wij u graag zien! Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden. Geen standaard praatjes maar advies waar u wat aan heeft. Daar staat Funeral Cars voor!

Rouwauto's, lijkauto's, overbrengauto's, volgwagens en limousines.

Funeral Cars is uw betrouwbare specialist voor alle soorten rouwauto's en overbrengauto's. Ons aanbod is breed en wij leveren elk soort rouwvervoer; van luxe Amerikaanse rouwauto's tot Europese rouwauto's.

Uiteraard helpen wij u graag op alle fronten! Heeft u elders een rouwauto gezien? Wij inspecteren de auto graag voor u! Zo weet u zeker of u met een goede auto te maken heeft. Kijk, weer een stukje service van Funeral Cars!

Tot ziens bij Funeral Cars!

Waarom kiezen voor Funeral Cars?

img

Kwaliteit en aantrekkelijke prijzen!

img

Op elk tijdstip van de dag bereikbaar en werkzaam

img

Korte lijnen, ervaring en goede service!